Danskurser

Hem 9 Om oss 9 Våra danskurser

Lär dig dansa bugg

På Nackswinget erbjuder vi buggkurser – från nybörjarnivå till avancerad nivå, och för dig som vill tävla finns även tävlingsträning.

Vi lär ut bugg med åhej-förning*, och erbjuder både både terminskurser och intensivkurser.

På samtliga kurser byter vi partner kontinuerligt eftersom vi upplever att man lär sig mer genom att dansa med flera olika partners, och det är även betydelsefullt för den sociala gemenskapen.

Vi ändrar våra kursinnehåll löpande så vi rekommenderar att man går varje kurs ett par gånger innan man fortsätter upp på högre kursnivåer för att tekniken på varje nivå ska hinna sätta sig.

Vill du ha hjälp att välja kurs?
Maila oss gärna på info@nackswinget.se och berätta om din danserfarenhet så hjälper vi dig att hitta rätt.

På sidan Kursschema samt i vår kalender hittar du alla våra aktuella kurser.

Villkor anmälan och betalning

Du anmäler dig till våra kurser via vår hemsida eller dans.se.

När du anmält dig får du direkt en anmälningsbekräftelse per e-post (observera att detta inte är ett antagningsbesked). Så fort vi hunnit behandla din anmälan, vanligen efter anmälningsperiodens slut, skickar vi information till dig om du blivit antagen eller står i kö till kursen du sökte.

Om du först får besked om att du står i kö, finns det fortfarande chans att få plats till kursen. Vid avbokningar i antagningsprocessen erbjuds platsen till nästa person/par på tur

Om du blivit antagen innehåller ditt antagningsbesked information om hur du betalar din kurs.

Observera att du inte kan antas till en kurs om du har obetalda kursavgifter/avgifter sedan tidigare.

Anmälan är bindande. Avanmälan senare än 7 dagar före kursstart debiteras full kursavgift. Intresseanmälningar är inte bindande.

Övrigt

Medlemskap krävs på alla kurser förutom på Bugg Grund – Bli Medlem här!

Lokalen öppnar 30 minuter innan kursstart.

I antagningsprocessen tillämpas “först till kvarn” vilket innebär att vi antar anmälningar i den ordning de kommer in.

Vi strävar efter att ha jämna par på alla våra kurser, vilket innebär att vi antar lika många förare som följare. Du kan anmäla dig utan partner till våra kurser, då får du plats så fort en annan “ensam” dansare anmäler sig i motsatt roll (förare/följare).

hej innebär att förning sker med markeringar i ändlägena genom ett kort drag och ett kort tryck. Tillsammans med kroppsspråk flaggar föraren att följaren gör en snurr eller förflyttning. Åhej gör generellt dansen lugnare och ger större frihet för både förare och följare att anpassa sin dans till musiken.